Passió per la comunicació i els continguts

iQUIOSC.cat és un projecte de l'APPEC en col·laboració amb l'ACPC. L'APPEC és l'associació nacional d'editors de revistes i digitals, que agrupa un centenar d'empreses i unes 200 capçaleres en paper i digital.

Darrera d’iQUIOSC.cat hi ha un equip de persones liderat per:

 • Germà Capdevila i Vernet Germà Capdevila i Vernet, president de l'APPEC
  És l’editor de la primera revista en català per a dispositius mòbils Esguard creada el 2012. Capdevila és el director del Consell Editorial del diari NacióDigital i columnista i opinador a diversos mitjans de comunicació (Nació Digital, El PuntAvuiTV, Ser Catalunya, Catalunya Ràdio i RAC1).
 • Helena Solà i Salvatella Helena Solà i Salvatella, directora gerent APPEC
  Llicenciada en Periodisme i en Gestió i direcció d’empreses per la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat a la ràdio com a responsable de política i ha dirigit un mitjà comarcal de premsa escrita. És gerent de l’APPEC des de 2010.
 • Mònica López Garriga Mònica López Garriga, coordinadora de projectes i publicitat de l’APPEC.
  Grau superior en producció Gràfica i estudis de Filosofia a la UB, la Mònica López forma part de l'APPEC des de 2010, primer com a col·laboradora externa i des del 2012 com a coordinadora de projectes i publicitat de l'APPEC.
 • Pau Moya Monsuñer Pau Moya Monsuñer, iQUIOSC.cat Project Manager
  Format com a realitzador audiovisual a l'ERAM (Universitat de Girona) i a la University of Lincoln (Anglaterra), en Pau Moya forma part de l'APPEC des de 2015 i actualment és el project manger de l'iQUIOSC.cat.
El teu quiosc digital de revistes i premsa en català Qui som

Segueix-nos

Descarrega't l'app

Contacta
Aquesta web utilitza 'galetes' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Més informació Acceptar